Har du dansen som hovedhobby? Kan du tenke deg å satse på dans som yrke? Da er Jorunn Kirkenærs Barneballett noe for deg!

 
 

Deltagelse i Barneballetten krever stort engasjement og er en stor mulighet for unge dansere! Det er fast trening på lørdager, og barna danser flere timer i uken avhengig av nivå. Det er viktig at barna som er med i Barneballetten har jevnlig trening og at de deltar på riktige timer i løpet av uken for inntrening av riktig kunnskap og repertoir. 

Barneballetten byr på utfordringer, sceneerfaring, disiplin, tålmodighet, danseglede, samhold og et herlig miljø. Den anbefales på det varmeste av alle som selv har vært med i den. 

Tidligere har Barneballetten vært med i bl.a. "Reisen til Julestjernen" på National teateret, "Dyrenes karneval" i Oslo konserthus, "Putti Plutti Pott" i Oslo Konserthus og diverse forestillinger i inn og utland.

For deltagelse i Barneballetten må kriterier for deltagelse oppfylles, og velges som et kurs i kurslisten ved påmelding. 

Priser
Barneballetten rekrutt 6 - 7 år: Pris 1000kr (gir ikke kvantumsrabatt) 
Barneballetten 8 - 9 år:  Pris 1000kr gir kun rabatt dersom pris overstiger semesterkort 1: 6 600kr
Barneballetten over 10 år: Inngår i Semesterkort 2 og 3
NB! rabatten for 8 - 9 år legges til av skolen manuelt, og det sendes ny ordrebekreftelse.

Opptaksvilkår
Det er ingen audition for deltagelse i BB. Men det forutsettes følgende treningsintensitet i tillegg til BB øvingene for at barna skal oppnå nødvendig teknikk og styrke:

  • Alder 6 – 7 år: En til to ganger i uken, hvorav en av timene må være klassisk ballett.
  • Alder 8 – 9 år: To til tre ganger i uken, hvorav to av timene må være klassisk ballett. Vi oppfordrer sterkt til å delta på time i styrke-og bevegelighet i tillegg.
  • Fra 10 år: Fire ganger i uken, hvorav to av timene må være klassisk ballett. Vi oppfordrer sterkt til å delta på time i styrke-og bevegelighet, evt. tåspiss forberedende, i tillegg.
  • Fra 12 år: Minst fire ganger i uken. For å kunne innstudere klassisk repertoar, må eleven danse ballett tre ganger i uken inkl. tåspiss, i tillegg til Jazz og/eller Moderne.
  • Fra 15 – 16 år: Regnes som del av kompaniet JO-KI i tillegg til BB. Treningsmengde avtales individuelt.

 

Ta kontakt for mer informasjon! 
Tlf: 22 14 09 28